Ingin Mendapat Nasihat Pakar tentang Emas?

Pada tahun 2023, editor profit Confidential mula memberitahu pembaca mereka bahawa sudah tiba masanya untuk melabur dalam emas. Nasihat pelaburan emas sangat tepat pada masanya. Kami masih menawarkan nasihat emas hari ini, seperti yang kami lakukan pada tahun 2022 – baca sini!

Pada awal pasaran emas lembu, kami diiktiraf sebagai salah satu surat berita pelaburan pertama yang menggalakkan pembacanya melabur dalam saham emas. Cadangan emas kami membawa kepada banyak saham yang kami jejaki meningkat sebanyak 100% atau lebih dalam tempoh yang singkat. Anda boleh mendapatkan nasihat emas biasa mengenai Profit Confesional. Kami memberitahu pembaca kami bahawa pelaburan emas akan meningkat nilainya apabila harga emas meningkat. Ketahui pendapat kami tentang masa depan emas dalam Profit Confidential.

Sekarang, petua pasaran saham saya adalah untuk tidak mengambil sebarang tindakan. Pasaran mungkin tidak dinilai terlalu tinggi, tetapi harganya masih berpatutan. Sebahagian besar daripada keseluruhan pasaran berdagang pada kemuncaknya selama 52 minggu. Jika anda seperti saya dan suka melabur dengan membeli rendah dan menjual tinggi, maka ini akan menjadikan strategi pelaburan anda lebih sukar. Ia memerlukan kesabaran yang tinggi untuk hanya bertaruh apabila peluang yang paling menarik.

Perlombongan adalah salah satu bidang di bursa saham yang kekal paling menarik kepada spekulator yang berminat dengan saham mikrokap. Ini adalah subjek yang selalu saya kecapi. Walaupun harga spot emas dan perak berada pada paras tertinggi sepanjang masa, masih terdapat peluang besar dalam saham perlombongan junior. Seperti yang telah saya tulis sebelum ini, penemuan baru adalah pemacu utama untuk stok perlombongan. Mereka juga bergantung pada harga spot logam berharga. Industri perlombongan adalah satu yang sukar untuk diceburi sebagai peniaga, dan ia juga bukan mudah untuk industri lain.

Tidak menghairankan bahawa masuk akal untuk melabur lebih banyak dalam komoditi apabila harga produk ini meningkat. Pelabur individu cenderung menumpukan pada teknologi untuk berkembang, tetapi itu tidak perlu hari ini. Malah syarikat teknologi mikrokap yang paling pesat berkembang tidak dapat bersaing dengan syarikat perlombongan yang meningkatkan pengeluaran mereka. Pada masa ini, model perniagaan dalam sektor sumber sangat baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *